Qui Som

Grup empresarial CATALUNYA REFER

                                                   

El grup empresarial CATALUNYA REFER crea des de 1989 un model de referència en el sector de serveis. En constant expansió formem als nostres empleats per garantir el servei més qualificat i que s’adapti a les seves veritables necessitats.

La seva àmplia oferta inclou assessorament jurídic i financer, la contractació d’energies de consum, gestió immobiliària, construcció, manteniment i reformes, acadèmia d’idiomes presencial i en streaming, representació artística i d’esdeveniments, botiga online virtual de regals i decoració, instal·lació, construcció i manteniment de piscines i un ampli ventall de serveis per a la cura estètica, tractaments de la bellesa i SPA.

QUÈ OFERIM

Relació personalitzada i servei de qualitat. Cuidem dels seus interessos. Una prestigiosa llista de valors entre els quals es troben l’honestedat, creativitat i treball en equip ens avalen. El resultat final és la seva plena satisfacció cuidant l’harmonia entre els detalls, els preus i la seva confiança. PRINCIPIS

El Grup empresarial CATALUNYA REFER té el seu origen el 1989 com a referent en el sector de serveis. Des dels seus inicis es valora com a resultat final la satisfacció dels nostres clients. La diversitat de productes que s’ofereixen és àmplia i s’ajusten perfectament a la demanda més exigent. El nostre personal, altament qualificat, ha estat seleccionat acuradament i rep formació que actualitza, modernitza i crea l’excel·lència en el servei

ESTRATÈGIA

Relació personal i directa amb els nostres clients, reforçant les línies de comunicació. Resoldre qualsevol sol·licitud, dubte o incidència en el moment en què es produeixi. Informació clara i precisa sobre cada model empresarial i el seu posicionament en el mercat Eines online mitjançant web, xarxes i oficines centrals que facilitin la participació dels nostres clients de forma interactiva. Oferim serveis de qualitat i alhora sostenibles i realistes.

VALORS

  • HONESTEDAT
  • COOPERACIÓ
  • CREATIVITAT
  • PERSEVERANÇA

La relació interpersonal amb els nostres clients es fonamenta en el respecte, l’honestedat i la certesa. La cooperació afecta tots els estrats organitzatius de la nostra empresa, en un esforç conjunt per oferir un servei competitiu i de qualitat. Resoldre incidències, anticipar-nos i no conformar, ens indueix a ser creatius. L’actitud de no rendir-nos davant les adversitats i convençuts del benestar familiar que produeixen els nostres serveis, ens motiva a ser perseverants.

VISIÓ

En un termini immediat, Grup empresarial CATALUNYA REFER manté el seu estatus de referència en el sector de serveis. Obrim nous mercats, ens adaptem als temps sense renunciar a la innovació Borsa de treball i col·laboració externa amb grups específics i de prestigi. Mapa corporatiu dinàmic i actual Ampliació geogràfica dels nostres serveis per arribar a totes les llars.